Wuhan.630kw box transformator priceDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwi

  • vrijgavetijd:2022-08-13 23:57:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:435
  • Korte omschrijving:

    Wuhan.,Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olie

Artikel inhoud

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Fout oordeel van de transformator

Wuhan.Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Gamboma.lekkage van olie op elektrische lasstand

lekkage van olie bij loopflens

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Wuhan.630kw box transformator priceDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen



fabrikant van droge transformatoren

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen,Wuhan.Droge transformator van de centrale, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden,Wuhan.Elektrische transformator-test, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Focus op ontwikkelingDe input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, en de baandraad groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden,Wuhan.630kw box transformator price, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Wuhan.630kw box transformator priceDe huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, het onderhoud en het vervoer en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Wuhan.Overige productinformatie
  • Phoenix.Type hydraulisch hefplatformOpmerkingen over de industrie

    Phoenix.Type hydraulisch hefplatformOpmerkingen over de industrie

  • Phoenix.Vervaardiging van instapbruggenWat zijn de veelvoorkomende storingsproblemen?

    Phoenix.Vervaardiging van instapbruggenWat zijn de veelvoorkomende storingsproblemen?

  • BraziliëVaste hydraulische instapbrugVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

    BraziliëVaste hydraulische instapbrugVerbeter de efficiëntie van productie en verwerking

  • Sofia.Zelfrijdend hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

    Sofia.Zelfrijdend hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

  • Jersey City.Kleine liften voor liftenCapaciteit heeft geen invloed op economische groei

    Jersey City.Kleine liften voor liftenCapaciteit heeft geen invloed op economische groei

  • AltamuraHydraulisch hijsplatform binnenshuisGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

    AltamuraHydraulisch hijsplatform binnenshuisGebruikelijke fabricageprocesmethoden in de industrie

  • GroningenHydraulisch automatisch hefplatformToepassingscategorieën en installatiemethoden

    GroningenHydraulisch automatisch hefplatformToepassingscategorieën en installatiemethoden

  • BaltimoreMet behulp van een klein hydraulisch hefplatformHoe groot is de impact van

    BaltimoreMet behulp van een klein hydraulisch hefplatformHoe groot is de impact van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!